Rebekka Moisio
We fear rejection, want attention, crave affection, and dream of perfection. ♥

FAVORIT SERIERNA <3


Här kommer mina favorit serier som jag kan rekommendera iafall ni inte redan har sett dem och käner för att sitta framför datorn mé en kopp varmt té, kaffe, obay, kanske godis or whatever ~ :)
Jag kommer även att "betygsätta" dem mé ♫ " 0 - 5, då noll är dåligt och fem kalas! ;) 
                                                               
                                                (har inte satt dem i någon speciell ordning) 


 
                                        
Awkward är en amerikansk tonårskomediserie som handlar om den 16-åriga Jenna Hamilton, en tjej som har det svårt i skolan på grund av att hon inte "syns". Men allting tar en vändning då hon råkar ut för en helt oskyldig olyckshändelse som i missförstånd får henne att bli till "självmordstjejen". Plötsligt får hon all uppmärksamhet, helt ofrivilligt. Men trots allt ligger det någonting positivt i det hela. 

Awkward får utav mig: ♫♫♫ 
                             
              
                                        

Pretty Little Liars är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller. 
Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt maktfulla Alison. Allting var 'bra', tills Ali mystiskt försvann. De fyra tjejerna tappade kontakten. Ett år senare hittas Alis kropp. Alis död för de fyra tjejerna samman igen. Vem är personen med signaturen '--A'? som verkar vara överallt och ingenstans och verkar veta de fyra tjejernas mörkaste hemligheter? Never trust a pretty girl with an ugly secret.

PLL får utav mig: ♫♫♫♫♫ - FULL PÅTT <3
 
                             
 
                                        
Hart of Dixie är en amerikansk komedi-drama 
Snabb-talande New Yorker och helt nya doktorn Zoe Hart har räknat ut allt-efter examen toppen av sin klass från läkarutbildningen, kommer hon att följa i sin fars fotspår och bli en hjärt-thoraxkirurg. Men när hennes drömmar faller isär, beslutar Zoe att acceptera ett erbjudande från en främling, Wilkes Dr Harley, att arbeta med honom i hans lilla praktik i Bluebell, Alabama. Zoe anländer i denna lilla Gulf Coast staden bara för att finna att Harley har gått bort och lämnat sin halva av medicinsk praxis för henne i sitt testamente.

Hon finner snabbt att södra gästfrihet är inte alltid så gästvänliga-den andra läkaren i stan, Brick Breeland, är mindre än glada att dela den med denna unga outsider, och hans dotter, Lemon. Zoes enda allierade är borgmästare, fd fotbollsstjärnan Lavon Hayes, hennes granne Wade Kinsella, och stilig advokat George Tucker - som är Lemon fästman. Zoe känner sig inte hemma i staden Bluebell och är redo att packa sina väskor, men en överraskning besök av hennes snobbig New York mor, leder hon Zoes beslut att stanna i Bluebell ett tag.

Hart of Dixe får utav mig: ♫♫♫♫♫ - FULL PÅTT <3                                        

Once Upon a Time.
28-åriga Emma Swan får på sin födelsedag besök av Henry, den son hon gav upp för adoption för tio år sedan. Henry tar med henne till sin hemstad Storybrooke som han hävdar att det vilar en förbannelse över. Tiden står stilla i Storybrooke och alla stadens invånare är egentligen sagofigurer som glömt sina tidigare liv. Den enda som kan bryta förbannelsen är dottern till Snövit och hennes prins, och den dottern är Emma.

Henrys adoptivmor Regina Mills är stadens borgmästare, men Henry menar att hon egentligen är den onda drottningen som försökte döda Snövit. Hans lärare, Mary Margaret Blanchard, är Snövit och hennes prins är en man som ligger i koma på stadens sjukhus.

Stadens rikaste man, Mr. Gold är i sagans värld Rumplestiltskin och han har en stor och viktig roll i serien.

Emma beslutar sig att stanna ett tag i Storybrooke, något som får stadens stora klocka, som dittills stått stilla, att plötsligt börja fungera igen.

Once Upon a Time får utav mig: ♫♫♫♫                                     
 

Supernatural berättar historien om Sam (Jared Padalecki) och Dean Winchester (Jensen Ackles), två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridik medan Dean stannade och hjälpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som åker runt hela USA i en svart Chevrolet Impala av 1967 års modell och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt. Många av dessa händelser är baserade på folksagor, myteroch Amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och spöken.


Supernatural får av mig: ♫♫♫♫ FULL PÅTT ABSOLUT! <333


 
/RebekkaMoisio


Mixpuft

Jag har snart sett klart säsong 1 av Once Upon A Time och det är inget sån där jätte bra säsong men jag hoppas det händer mer i säsong 2 men även introducerar karaktärer som är lite mer spännande än de man har sett hittills.

Än så länge får säsong 1, 3/5

Supernatural har spårat ut för längesen och tycker serien borde ha lagt av vid säsong 6. så jag ger serien 3/5

Svar: Säsong 2 har ju redan kommit ut, finns på swefilmer och jag tycker att den är riktigt bra! ^^
Supernatural...visst, man har tröttnat lite för att det nästan bara händer typ asmma sak, men jag tycker ändå så pass mycket om serien att den kommer ändå alltid vara en av mina favoriter :)
Adamsflicka

2013-10-17 / 21:28:48
BLOGG: http://mixpuft.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback